Actievoerders tegen coronavaccinatie, bij de GGD-prikbus in Boxmeer.
Volledig scherm
PREMIUM
Actievoerders tegen coronavaccinatie, bij de GGD-prikbus in Boxmeer. © Ed van Alem

Demonstratie bij prikbus GGD in Boxmeer: ‘Geen gifspuiten in onze kinderen’

UpdateBOXMEER - Op de eerste dag van de GGD-prikbus in Boxmeer heeft een groepje demonstranten actie gevoerd tegen het vaccinatiebeleid.

47 reacties

 • Joseppe Greuters

  2 maanden geleden
  Ik had het waterkanon erop gezet. Van de andere kant heeft het wel iets aandoendelijks . De cijfers laten duidelijk zien dat vaccineren zin heeft, en de groep Wappies wordt met de dag kleiner en geïsoleerder. Straks wordt het kouder en donker, dan blijven er nog minder over.... tot de laatste de deur een keer dichttrekt en ze niks voor elkaar gekregen hebben dan alleen wat uitstellen....
 • Charles de Wit

  2 maanden geleden
  Looyenga Iemand die al niet de basiswerking van vaccinaties niet snapt moet ik serieus nemen? Want geen enkel vaccin werkt 100% omdat het je eigen immuniteitssysteem traint, en dat zou iedereen moeten weten die niet heet zitten slapen bij biologie op school. En de zwijgende meerderheid is het gejank van een zooi holle vaten na zo'n anderhalf jaar gewoon zat. Zij, en de goedpraters, houden het traject om uit deze pandemie te komen, gewoon op.
 • Charles de Wit

  2 maanden geleden
  Ter Haar Kom dan eens met echte, wetenschappelijk onderbouwde artikelen waarin de vaccins en het vaccinatiebeleid worden onderuit gehaald. Succes. Maar aangezien de wetenschappelijke consensus is dat vaccins en kudde-immuniteit de snelste en meest veilige weg is om virussen te bestrijden zijn die er niet, op z'n hoogst kanttekeningen van kennis achteraf. Prednison werkt bijvoorbeeld normaal goed bij longklachten, maar bij covid juist averechts.
 • J. Zomers

  2 maanden geleden
  Goed nieuws voor de GGD... dank zij de gekleurde polsbandjes is de QR-code onverwacht een groot succes geworden. Wij spaarden vroeger sigarenbandjes, nu sparen kinderen polsbandjes. Sluit je aan bij de actiegroep * QR-code moet blijven * minimaal tot 2025, waarbij we bereid zijn ieder jaar een nieuwe prik te halen. Doe het niet voor jezelf... doe het voor je kinderen en de leuke polsbandjes.
 • Paul ter Haar

  2 maanden geleden
  @Charles de Wit, het mocht u wellicht ontgaan zijn dat Facebook en YouTube andere meningen over- en kritiek op het beleid stelselmatig verwijderen. Desondanks zijn voor u kennelijk alle critici simpele wappies die alles napraten wat zogenaamd op Facebook en YouTube beweerd wordt. Erg tegenstrijdig, niet...? Als u bij voorbaat zo vooringenomen reageert is dat trouwens een zeer slechte basis voor een gezonde discussie en dat is juist dat wat ik mis in de mainstream.

Maasland