De demonstratie van een handjevol anti-vaxxers op de eerste dag dat de prikbus in Boxmeer stond.
Volledig scherm
De demonstratie van een handjevol anti-vaxxers op de eerste dag dat de prikbus in Boxmeer stond. © Ed van Alem

Demonstratie tegen anti-vaxxers in Boxmeer

BOXMEER - Om tegenwicht te bieden aan de anti-vaxxers die vorige week donderdag bij de GGD-prikbus in Boxmeer demonstreerden, zal er morgen in de Bakelgeertstraat in Boxmeer een tegendemonstratie zijn. 

8 reacties

 • Charles de Wit

  2 dagen geleden
  @Mattie Veld Gewoon meteen met feiten om de oren slaan; mij durven ze al niet meer lastig te vallen. En hoe meer we ze wegzetten als sukkels, hoe sneller ze (hopelijk) hun mond houden.
 • Marcel Rijkers

  4 dagen geleden
  Nou Mattie, barst los, ik ben zeer benieuwd naar jou uitleg...!
 • Charles de Wit

  4 dagen geleden
  Niet liegen, Rijkers, met je nadenken. Want alleen naar cijfertjes kijken zegt niks. Want wie liggen er in het ziekenhuis? Wie zorgen voor nieuwe varianten? En ik heb het gehad, en raad eens? Ik eet ook vlees. Wil niks zeggen. Alleen dat de verstandige mensen zich laten vaccineren om de mensen die niet gevaccineerd KUNNEN worden te beschermen, en we ook niet als petrischaaltjes willen dienen waarin het virus zodat lekker kan muteren. Maar daarvoor had je op moeten letten bij biologie.
 • Mattie Veld

  4 dagen geleden
  @Marcel een beetje rare praat als je zegt dat je wél nadenkt. Dit klopt van geen kant.
 • Marcel Rijkers

  5 dagen geleden
  Charles, gelukkig hebben we in dit land nog wel mensen die zelf kunnen nadenken! Waarom zijn nu de nieuwe besmettingen ook zo hoog in deze regio, terwijl 90 % gevaccineerd is, omdat de Corona pas iedereen die gevaccineerd is zonder testen in grote groepen bij elkaar laat komen. Gevaccineerde zijn ook gewoon verspreiders van het Corona virus, daarvoor maakt het helemaal niet uit of je wel of niet gevaccineerd bent! Ik ben een vleeseter, en uit recent onderzoek blijkt dat dan de kans erg laag is

Maasland