Guido van Oorschot uit Boxmeer verloor zijn zoon Dennis op jonge leeftijd aan drugs.
Volledig scherm
PREMIUM
Guido van Oorschot uit Boxmeer verloor zijn zoon Dennis op jonge leeftijd aan drugs. © Ed van Alem

Dennis uit Boxmeer maakte een einde aan zijn jonge leven. Vader Guido: ‘Dodelijk gif xtc vrat aan hem’

BOXMEER - Gemeenten in Oost-Brabant komen binnenkort met een campagne om jonge mensen te wijzen op de gevaren van drugsgebruik. Guido van Oorschot uit Boxmeer juicht dit toe. Voor zijn zoon Dennis komt de campagne te laat. 

7 reacties

 • Monique van Loon

  1 jaar geleden
  Goed dat je je verhaal doet. Mijn zoon is gelukkig in herstel van zijn verslaving. Daar ben ik heel dankbaar voor. Dit had ook heel anders af kunnen lopen. Ouders denk niet die van mij doet het niet, blijf in gesprek, zoek hulp, ga naar meetings: er is veel mogelijk. Drugs veroorzaken veel ellende en in het ergste geval de dood. Knap Guido dat je anderen helpt. Dat geeft kracht en moed! Heel veel sterkte.
 • Hans Worst

  1 jaar geleden
  Hardstyle feesten gaan vaak gepaard met speed niet met XTC. Speed is vele malen gevaarlijkler en verslavender dan XTC.
 • Robert De Jong

  1 jaar geleden
  Dennis gaf aan dat "iedereen op hardcore festival gebruikt, waarom beschermen wij die jongelui niet? Verbied de festivals waar drugs worden verkocht. 1 iemand betrapt met drugs geen vergunning meer verlenen aan organisator deze dient net als bij Covid 19 problematiek zelf op te lossen.
 • EJ Visscher

  1 jaar geleden
  Wat ze ook zeggen...XTC is chemische troep. Het brengt o.a bij frequent gebruik schade toe aan de hersenen en kan stemmingswisselingen veroorzaken.Wees wijs en raak deze rommel en andere "geestverruimende" middelen niet aan!
 • Myranda Hax

  1 jaar geleden
  Het lijkt al jaren de normaalste zaak van de wereld om pilletjes te slikken als je uit gaat... En hier blijkt dan maar weer hoe verwoestend het kan zijn... Sterkte voor iedereen die hiermee heeft te dealen... Laten we vooral blijven praten en voorlichten...