Silke van Berkel
Volledig scherm
PREMIUM
Silke van Berkel © privécollectie

Dood van Silke (21) was vernietigende mokerslag: ‘Zij hing zo aan het leven. Het is zo onrechtvaardig dat zij juist moest gaan’

Soms is de dood een bevrijding of een verlossing, maar andere keren is de dood onvoorstelbaar wreed en duister. De dood van Silke van Berkel was zo’n vernietigende mokerslag. Haar ouders proberen dapper weer op te krabbelen.

3 reacties

 • boeje

  12 maanden geleden
  Zeer triest. Lees al jaren steeds vaker over eenzijdige ongelukken. Ben bang dat dat vaak met smartphones te maken heeft.
 • Mies

  12 maanden geleden
  Helaas komt dit dagelijks voor en juist vaak bij "enthousiaste" jongeren. Een ieder die dit mee heeft moeten maken, sterkte! Sandra, zo hoor je ook vaak de opmerking "Waarom moet mij dit nou overkomen". Of iemand zich beter voelt dan een ander. Zo is het vast niet bedoeld, maar zo komt het wel over.
 • Sandra

  12 maanden geleden
  "...Dan is het zo onrechtvaardig dat zij juist moest gaan”. Allereerst gecondoleerd met het verlies, maar ik vind dit zo een nare zin om eerlijk te zijn. Lijkt een beetje te impliceren alsof het minder erg geweest zou zijn als iemand anders zou overleden i.p.v. dit meisje, dat zou ik nooit zeggen persoonlijk. Zeker niet op deze wijze. Beetje vreemde wijze van nadenken vind ik en ook heel onnodig. Het is verschrikkelijk wat er is gebeurd, maar jullie zijn niet uniek en het is nooit 'eerlijk', bij niemand. Tragedie overkomt velen op vele wijzes.

Maasland