Anne van Dijk uit Boxmeer is aan bed gekluisterd door haar aandoening.
Volledig scherm
PREMIUM
Anne van Dijk uit Boxmeer is aan bed gekluisterd door haar aandoening. © Theo Peeters

Doodzieke Anne weet wanneer ze onder ’t mes gaat: ‘Als er weer geld binnenkomt, springen tranen ons in de ogen’

BOXMEER - Dinsdag 13 oktober gaat het gebeuren. Dan ondergaat de doodzieke Anne van Dijk (39) uit Boxmeer de langverwachte, levensreddende operatie in Barcelona. 

  1. Eva, Ilona en Anne zijn 24/7 aan bed gekluisterd, hun laatste strohalm is een Spaanse dokter: ‘De euthanasieverklaring ligt al klaar’
    PREMIUM

    Eva, Ilona en Anne zijn 24/7 aan bed gekluis­terd, hun laatste strohalm is een Spaanse dokter: ‘De euthanasie­ver­kla­ring ligt al klaar’

    Eva Peelen, Ilona Spee en Anne van Dijk hebben CCI/AAI, een nog relatief onbekende aandoening die deze vrouwen 24 uur per dag aan bed gekluisterd houdt. Er is een arts in Barcelona die hen kan opereren en hen weer zicht geeft op een betere kwaliteit van leven. Maar de operatie kost veel geld. Voor alledrie is een crowdfundingsactie gestart.
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Maasland