Drie dagen ‘Een Goei Leven Beleven’ in het Land van Cuijk

LAND VAN CUIJK - Voor een lekker vakantiegevoel hoef je als inwoner van het Land van Cuijk komend weekeinde niet ver weg te gaan. Vrijdag, zaterdag en zondag biedt het streekfestival Een Goei Leven Beleven 35 verschillende activiteiten op twintig bijzondere locaties. Om te vieren dat het goed wonen, werken en genieten is in het Land van Cuijk, zeggen Ad Berends en Martien Bos die samen aan de wieg stonden van Een Goei Leven.

Na de Nacht van Een Goei Leven vorig jaar is er nu een driedaags festival.  Het evenement is uitdrukkelijk bedoeld als blijvend initiatief, zeggen de organisatoren. 

Berends: ,,We zijn voortgekomen uit een beweging van onderaf. Ondernemers in de regio weten hoe ze hun eigen bedrijf moeten runnen. Door samen te werken binnen Een Goei Leven lukt het ook om samen naar buiten te treden.’’ 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Maasland