Hugo Schel vertegenwoordigt met zijn aanwezigheid naar eigen zeggen 'de zwijgende meerderheid'. Later zal hij de GGD-teamleider bedanken met bloemen.
Volledig scherm
PREMIUM
Hugo Schel vertegenwoordigt met zijn aanwezigheid naar eigen zeggen 'de zwijgende meerderheid'. Later zal hij de GGD-teamleider bedanken met bloemen. © Ed van Alem

Drie demonstranten verzamelden zich vóór het prikbeleid: hart onder riem voor ‘zwijgende meerderheid’

BOXMEER - Nee, ze waren niet met veel. Maar de uiteindelijk drie demonstranten die zich donderdagmiddag - met vergunning - opstelden bij de prikbus van de GGD in Boxmeer, voelden zich allerminst de onderliggende partij. Hun doel: de ‘zwijgende meerderheid’ een hart onder de riem steken.

14 reacties

 • Charles de Wit

  1 week geleden
  Zomers Wellicht omdat, anders dan de wappies, ze niet de hele dag op feesboek de ene na de andere oproep tot (illegale) demonstraties op zoeken om daar heen te rennen?
 • J. Zomers

  1 week geleden
  Best wel zielig... Hugo Schel eenzaam en alleen * de laatste der Mohikanen. Hugo Schel, niet te verwarren met Hugo de Jonge.
 • Marcel Rijkers

  1 week geleden
  Tja Ruud bedankt voor je compliment, maar ik geef gewoon een aantal bekende onderzoeken weer! Misschien als je zelf beter oplet dat je dit zelf ook zou kunnen vinden…
 • Ruud Berns

  1 week geleden
  Theo Cools, vul dat rijtje maar aan met Marco Wegma en Marcel Rijkers. Die weten ook meer dan alle wetenschappers bij elkaar.
 • Theo Cools

  2 weken geleden
  Rijkers/Wegma. Mooi postertje van Baudet en Engel boven je bedje? Die verspreiden samen meer gif dan 100.000 vaccinaties.

Maasland