Drie generaties Sint Anna: Oma Arnold (bewoonster Sint Anna) met haar dochter Henny Jenniskens-Arnold (vrijwilliger bij Sint Anna) en kleinzoon Roel Jenniskens (medewerker bij Sint Anna).
Volledig scherm
Drie generaties Sint Anna: Oma Arnold (bewoonster Sint Anna) met haar dochter Henny Jenniskens-Arnold (vrijwilliger bij Sint Anna) en kleinzoon Roel Jenniskens (medewerker bij Sint Anna). © Henk Jans

Drie generaties leggen eerste steen voor nieuw zorgcentrum Sint Anna

BOXMEER - Het nieuwe zorgcentrum van Sint Anna in Boxmeer komt steeds dichterbij. Deze maandag werd op symbolische wijze de eerste steen gelegd voor de nieuwbouw van het verpleeghuis aan de Veerstraat. 

  1. Geen afvalkalender meer: ‘Als dat maar geen rommeltje wordt’
    PREMIUM
    23

    Geen afvalkalen­der meer: ‘Als dat maar geen rommeltje wordt’

    Het was zo makkelijk, even aan de binnenkant van de kastdeur of de meterkast kijken en je wist welke afvalsoort op welke dag aan de straat gezet moet worden. Maar de papieren afvalkalender wordt in het Land van Cuijk en Boekel niet meer huis aan huis verspreid. Tot verdriet van de wijkraad Padbroek in Cuijk. Die heeft inmiddels bezwaar gemaakt tegen het besluit om de papieren afvalkalender voor 2022 niet meer thuis te bezorgen.

Maasland