Vrachtwagens mogen niet meer over de brug naar woonzorgcentrum Sint Anna. Het gevolg van overactieve bevers.
Volledig scherm
Vrachtwagens mogen niet meer over de brug naar woonzorgcentrum Sint Anna. Het gevolg van overactieve bevers. © Ed van Alem

Erfgoed Julie Postel: ‘Bevers in Boxmeer zijn kennelijk belangrijker dan 180 ouderen’

BOXMEER - Bevers hebben grond weggegraven bij de brug die leidt naar het Boxmeerse woonzorgcentrum Sint Anna op het terrein van de Zusters van Julie Postel in Boxmeer. Het gevolg: vrachtwagens kunnen de brug niet meer over, waardoor de bevoorrading van zorgcentrum lastig is. Een oplossing op korte termijn lijkt niet in zicht. 

36 reacties

 • T1plotseling

  2 jaar geleden
  Ik weet er het fijne niet van. Maar ik heb eens vernomen dat carbid neerleggen, wonderen verricht???
 • T1plotseling

  2 jaar geleden
  En straks komt er gegarandeerd gedonder met de wolf!!
 • T1plotseling

  2 jaar geleden
  Gemeente die iets D O E T????
 • T1plotseling

  2 jaar geleden
  Uitroeien nee! Maar vangen en terug brengen naar hun oorspronkelijke leefgebied in O-Europa, waar mens en bever ieder genoeg leefruimte over hebben. We moeten deze exoten nooit hier binnen laten. We hebben toch gezien wat een ellende die muskusrat geeft! Maar dit zal wel weer door een of andere Ramptenaar uit de grachtengordel, of zo, zijn bedacht?
 • Loet

  2 jaar geleden
  Stop zure regen in een pan, doe er een gat in de ozonlaag bij en wat co2 uitstoot. Stop er ook nog wat bevers bij en je krijgt een krankzinnige discussie.Het feit dat er in deze regio zoveel plagen zijn van bevers betekent dat ze niet meer beschermd hoeven te worden.Uitroeien die zooi (wel de bevers dus en niet de ouderen).