De eerste hulp aan het 4-jarige kind in Boxmeer is in volle gang. Rechts de opening in de heg waardoor het kind vermoedelijk de straat op is gelopen.
Volledig scherm
De eerste hulp aan het 4-jarige kind in Boxmeer is in volle gang. Rechts de opening in de heg waardoor het kind vermoedelijk de straat op is gelopen. © Ed van Alem

Ernstig ongeval: 4-jarig jongetje door auto aangereden in Boxmeer

updateBOXMEER - Op de Merel in Boxmeer is deze maandagmiddag een 4-jarig jongetje door een auto aangereden. Daarbij is het slachtoffertje ernstig gewond geraakt aan het hoofd. Volgens een woordvoerder van de politie was het kind wel aanspreekbaar en dus niet bewusteloos. Per ambulance is het slachtoffer met spoed naar het ziekenhuis overgebracht. 

  1. Toch industrie in plaats van zorg op bedrijventerrein naast ziekenhuis: ‘Straks komt er iets met zware metaal’
    PREMIUM
    2

    Toch industrie in plaats van zorg op bedrijven­ter­rein naast ziekenhuis: ‘Straks komt er iets met zware metaal’

    BOXMEER - Het was ooit een ogenschijnlijk mooi plan: allemaal bedrijven die iets met de zorg te maken hebben op het bedrijventerrein Sterckwijck tussen Beugen en Boxmeer, in de oksel van de op- en afrit naar de A77. Maar er is te weinig belangstelling, constateert de gemeente Boxmeer. Daarom moet het roer om. Ook andersoortige bedrijven krijgen nu de kans er grond te kopen. Contiweb wordt de eerste.

Maasland