Volledig scherm
PREMIUM
Het jeugdorkest oefent voor Kids in Contert! © Ed van Alem

Fanfare pakt dit jaar groots uit dankzij ‘fantastisch’ Knillus

VORTUM-MULLUM - Superblij zijn ze met hun nieuwe accommodatie: multifunctioneel centrum Knillus in Vortum-Mullem. Daarom dit jaar geen spelletjesmiddag, maar een concert van de jonge muzikanten van Fanfare St. Cornelius.

Een maffe muziekmiddag met schmink, een stoelendans en andere spellen. Die verzorgden jonge muzikanten van Fanfare St. Cornelius in het verleden. Nu pakken ze flink uit, met Kids in Concert! En dat kunnen ze doen, want de fanfare uit Vortum-Mullem beschikt tegenwoordig over een voortreffelijke locatie: multifunctioneel centrum Knillus.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Drie dagen ‘Een Goei Leven Beleven’ in het Land van Cuijk
    PREMIUM

    Drie dagen ‘Een Goei Leven Beleven’ in het Land van Cuijk

    LAND VAN CUIJK - Voor een lekker vakantiegevoel hoef je als inwoner van het Land van Cuijk komend weekeinde niet ver weg te gaan. Vrijdag, zaterdag en zondag biedt het streekfestival Een Goei Leven Beleven 35 verschillende activiteiten op twintig bijzondere locaties. Om te vieren dat het goed wonen, werken en genieten is in het Land van Cuijk, zeggen Ad Berends en Martien Bos die samen aan de wieg stonden van Een Goei Leven.

Maasland