De grote gele ‘M’ hangt inmiddels aan een 30 meter hoge paal langs de nieuwe vestiging van McDonald's in Boxmeer, nabij de A77.
Volledig scherm
PREMIUM
De grote gele ‘M’ hangt inmiddels aan een 30 meter hoge paal langs de nieuwe vestiging van McDonald's in Boxmeer, nabij de A77. © Ed van Alem

'Feessie’: McDonald's Boxmeer gaat nu dan toch echt open

BOXMEER - Liefhebbers van een dubbele hamburger of een McFlurry komen vanaf morgen aan hun trekken in Boxmeer. Zaterdag opent McDonald’s in Beugen voor het eerst zijn deuren, naast de pomp van Tango. 

16 reacties

 • de heer J. Zomers (68)

  11 maanden geleden
  Cuijk en Boxmeer een stap in de goede richting.Ik zit te wachten op een McDonald langs A73 bij de afslag, Overloon-Vierlingsbeek.Dan hoeven de mensen daar niet zo ver te rijden.
 • Loet

  11 maanden geleden
  Er was laatst nog zo'n ophef dat Boxmeer de naam Health Campus van de verkeersborden af wilden halen en willen veranderen in Fastfood Mekka. Zegt alles over het langetermijnbeleid van Boxmeer. Hebben ze weer een te grote broek aangetrokken. Het herhaald zich steeds. Wat een ongeregeld zootje is het daar man. Te gênant voor woorden. Niet bepaald een aanwinst voor de nieuwe gemeente lijkt me...
 • Kaatje1965

  11 maanden geleden
  McDonalds op de Health Campus. Ik zie wat tegenstrijdigheden...Kunnen de patiënten van het Maasziekenhuis na gedotterd te zijn meteen weer aan de slag om de hun gezondheid, met die niet te vreten ranzige ongezonde troep, weer te gronde te richten.
 • flabus

  11 maanden geleden
  Klopt, in Cuijk ook alom bekend.
 • LegendaryCarlos

  11 maanden geleden
  Je HOEFT het niet te lezen.

Maasland