Volledig scherm
File op de A73 bij Boxmeer na een ongeluk. © SK-Media

Flinke vertraging op A73 bij Boxmeer na ongeluk

updateBOXMEER - De A73 richting Nijmegen is donderdagochtend rond 07.30 uur tussen Vierlingsbeek en Boxmeer dicht geweest vanwege een ongeluk met twee auto's. De afsluiting zorgde voor flink oponthoud op de snelweg.

Verkeer moest omstreeks 08.20 uur nog rekening houden met een vertraging van ongeveer een halfuur, meldde de ANWB. Rond dat tijdstip werden ook alle rijstroken weer vrijgegeven. Daarvoor werden weggebruikers vanaf Vierlingsbeek over de vluchtstrook geleid.

Of er gewonden zijn gevallen bij het ongeluk op de A73, is onduidelijk.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Verdachten illegale vogelhandel uit Beugen, Heijen, Boxmeer, Oeffelt en Milsbeek blijven ontkennen

    Verdachten illegale vogelhan­del uit Beugen, Heijen, Boxmeer, Oeffelt en Milsbeek blijven ontkennen

    DEN BOSCH / BOXMEER - De verdachten van het illegaal vangen, verhandelen en kopen van beschermde vogels in Beugen, Heijen, Boxmeer, Oeffelt en Milsbeek in 2014, ontkenden deze week bij het gerechtshof in Den Bosch fel dat ze iets verkeerd hadden gedaan. ,,Ik heb bekennende verklaringen onder druk afgelegd”, stelde een 59-jarige man uit Afferden. De rechtbank had hem een celstraf van 8 maanden opgelegd, waarvan 3 maanden voorwaardelijk.
  2. Celstraf voor minderjarige asielzoeker die jongen neerstak in azc Grave

    Celstraf voor minderjari­ge asielzoe­ker die jongen neerstak in azc Grave

    DEN BOSCH/ GRAVE - Een 17-jarige vluchteling uit Eritrea stak op 10 juni 2018 een medebewoner van het asielzoekerscentrum in Velp bij Grave meermalen met een mes in de buik, diens zij en in het been. De rechtbank in Den Bosch veroordeelde de jongen voor een poging tot doodslag tot 12 maanden ‘jeugddetentie’, waarvan de helft voorwaardelijk. De Eritrese man komt ook onder toezicht van de jeugdreclassering te staan.

Maasland