Het gemeentehuis van Boxmeer.
Volledig scherm
Het gemeentehuis van Boxmeer. © Google

Foutje: gegevens 216 uitkeringsgerechtigden Boxmeer op straat

BOXMEER - Gegevens van 216 uitkeringsgerechtigden uit de gemeente Boxmeer zijn mogelijk bij derden beland. Dat komt door ‘een datalek’ bij de gemeente, zo meldt Boxmeer zelf donderdagavond.

3 reacties

 • Obdam

  3 jaar geleden
  Moeilijk he om het email adres te controleren/verifieren voordat je op verzenden klikt.Dat je mailtje voor oma coby bij ome cor terecht komt is niet zo erg, maar dit gaat gewoon om vertrouwelijke informatie.
 • LegendaryCarlos

  3 jaar geleden
  Niks snel vergeten. 216 potentiële slachtoffers van identiteitsfraude omdat er fouten gemaakt worden door een afdeling waar je op moet kunnen vertrouwen dat ze netjes met je gegevens omgaan. Een is al te veel.Of zou jij het niet erg vinden als er op jouw naam allemaal leningen worden afgesloten, artikelen aangekocht (en niet betaald), toeslagen waar je geen recht op hebt, of zelfs gewoon de toeslagen waar je wel recht op hebt naar een ander gaan? Als je dat niet erg vindt, geef ik wel even mijn rekeningnummer waar je direct op kan storten.
 • Annabella

  3 jaar geleden
  Vervelende situatie maar als ik die aantallen zie word ik wel blij. In Cuijk (480) en Gennep (310) zijn het er veeeeel meer volgens het CBS. Snel vergeten dus.