Volledig scherm
PREMIUM
Freek de Jonge speelt zaterdag in Boxmeer. © Bibi Veth

Freek de Jonge: geen Trump of Johnson maar de tijdgeest

BOXMEER - Als voorbereiding op zijn jaarconference geeft Freek de Jonge zaterdag een voorproefje in De Weijer in Boxmeer.

Expliciet ingaan op dé gebeurtenissen van 2019 laat Freek de Jonge over aan zijn collega-cabaretiers die op 31 december een oudejaarsconference doen. De Jonge komt op 1 januari voor de vierde keer met een zogeheten jaarconference. Als voorbereiding geeft hij morgenavond in De Weijer in Boxmeer een aantal voorleesvoorstellingen van De lachgasfabriek.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Beugens familiebedrijf richtte in drie dagen een compleet asielzoekerscentrum in
    PREMIUM
    In Bedrijf

    Beugens familiebe­drijf richtte in drie dagen een compleet asielzoe­kers­cen­trum in

    BEUGEN - Opa Willie van Dijk begon met zijn vader in Beugen direct na de oorlog in een oude legertruck met een bodedienst. Van houten latjes hadden ze van de truck een heuse vrachtwagen gemaakt. Ze vervoerden pakketjes voor klanten. Een ouderwetse voorloper van wat nu een koerierdienst wordt genoemd. Vader Jan zette met zijn broer Toon het transportbedrijf voort onder de naam Van Dijk & Zonen.

Maasland