Volledig scherm
Brandweer rukt uit vanwege een brand in het laboratorium van Nutreco in Boxmeer. © SK-Media

Geen gevaarlijke stoffen vrijgekomen bij brand in laboratorium Nutreco Boxmeer

updateBOXMEER - Bij een korte brand in het laboratorium van Nutreco in Boxmeer zijn geen gevaarlijke stoffen vrijgekomen. Dat laat een woordvoerster van het diervoederbedrijf weten. De brand was volgens haar snel geblust.

Rond 10.00 uur brak de brand uit in het laboratorium. De grofweg 250 werknemers van Nutreco moesten het pand aan de Veerstraat verlaten. De brandweerposten van Cuijk, Sint Anthonis en Oeffelt rukten uit. De brandweer was onder meer met adviseurs gevaarlijke stoffen aanwezig.

Het personeel kon al snel weer naar binnen volgens de woordvoerster. In het laboratorium wordt de schade opgenomen. De woordvoerster verwacht dat de onderzoeksruimte snel weer in gebruik kan worden genomen, op de werkplek waar de brand was na. De oorzaak van de brand is nog niet bekend.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Maasland