Emile Roemer, hier als waarnemend burgemeester van Heerlen.
Volledig scherm
PREMIUM
Emile Roemer, hier als waarnemend burgemeester van Heerlen. © Brunopress

Geen lijstduwer meer in Land van Cuijk, wel burgemeester? ‘Emile gaat nu echt niet zeggen wat hij wil’

Emile Roemer, sinds kort 59, heeft de voorbije jaren in Alkmaar en Heerlen, als waarnemer, met veel plezier het ambt van burgemeester vervuld. Zijn bio op Twitter vermeldt prominent: ‘Vml wnd Burgemeester Alkmaar en Heerlen’. Zou hij dan toch de post van eerste burgemeester van de nieuwe gemeente Land van Cuijk ambiëren? Als geboren Boxmerenaar, als kind van de streek.

6 reacties

 • eeuwit willem verhagen

  3 weken geleden
  TOP!!!!Als wij 10 mensen in NL zouden hebben van het niveau van Emile Roemer zouden o.a. de woonproblemen binnen 1 jaar zijn opgelost.
 • J. Zomers

  1 maand geleden
  Waarom niet de huidige burgemeester van Landerd (Schaijk, Zeeland en Reek)? De heer Bakermans is een prima burgemeesters en een aanwinst voor Land van Cuijk.
 • Jan Willems

  1 maand geleden
  Als het maar niet die Boergemeester van het stinkende Landerd is!! Hoe dan ook: het volk heeft hier over niks te zeggen. En dat heet democratie, .... zoals de DDR en China!
 • J. Zomers

  1 maand geleden
  Het pluspunt van Emile Roemer is dat hij goede connecties heeft met Den Haag en de overheid. Zodoende kan hij allerlei voordeeltjes en subsidies voor het Land van Cuijk bewerkstelligen.
 • J. Zomers

  1 maand geleden
  Achter de schermen is al bekend wie de burgemeester wordt van Land van Cuijk. Maar hier loop je niet te koop mee. Let maar op - over 20 jaar hebben we in Boxmeer... een Burgemeester Roemerplein.

Maasland