De politie bij een woning in Overloon waar een 16-jarige inbreker, afkomstig uit het plaatselijke asielzoekerscentrum, een 76-jarige bewoner mishandelde. Het incident staat niet op zich. Er is al langere tijd veel meer overlast.
Volledig scherm
PREMIUM
De politie bij een woning in Overloon waar een 16-jarige inbreker, afkomstig uit het plaatselijke asielzoekerscentrum, een 76-jarige bewoner mishandelde. Het incident staat niet op zich. Er is al langere tijd veel meer overlast. © SK-Media

Gewapende burgerwacht in Overloon, een goed plan?

OVERLOON - Een burgerwacht – al dan niet bewapend – als oplossing voor de overlast door minderjarige vluchtelingen uit het asielzoekerscentrum? Die suggestie deed Ton Keizers op Facebook. De inwoner van Overloon is de overlast van het nabijgelegen azc zat.

2 reacties

 • Dirk Hofstede

  2 weken geleden
  Gewoon weer een bajes van maken. Dat gajes terug sturen.
 • Ej gerritsen

  2 weken geleden
  Gewapend met lichte verdediging materialen, pepperspray, gummyknuppel en boeien.
 1. Ontelbare vrouwen gingen al met de billen bloot voor Hans en Hans: ‘Ze vinden dat wij frisse foto’s maken’
  PREMIUM
  Video

  Ontelbare vrouwen gingen al met de billen bloot voor Hans en Hans: ‘Ze vinden dat wij frisse foto’s maken’

  Ontelbare vrouwen toonden zich in hun naaktheid voor hun camera, van model Tatjana tot moeder Truus. Zelf hoeven Hans Toonen en Hans Wientjens niet zonodig met de billen bloot. Menig televisieprogramma trachtte het van oorsprong Boxmeerse fotografenduo aan tafel te krijgen, maar dat is niet echt hun ding. ,,Het moet niet over ons gaan, maar over ons werk”, zegt Toonen.
 1. Publiek los bij coronatest in Ziggo Dome
  Play

  Publiek los bij coronatest in Ziggo Dome

 2. Wandelen in het zonnepark
  Play

  Wandelen in het zonnepark

Maasland