Foto ter illustratie.
Volledig scherm
PREMIUM
Foto ter illustratie. © Jeffrey Groeneweg/Qphoto

GGD weigert Janssen-prik in Boxmeer: tientallen mensen naar huis gestuurd

 BOXMEER - Tientallen inwoners van Boxmeer en omgeving zijn woensdagmiddag een vaccinatie met het Janssen-vaccin geweigerd. GGD-medewerkers dachten dat ze per direct de vaccinatie met het vaccin voor jonge mensen moesten stoppen, terwijl dit niet de bedoeling is. 

6 reacties

 • Pip. O Daniels

  1 jaar geleden
  Incompetente bende die GGD. Wat als er een echt serieuze virus uitbraak was geweest?? Want laten we eerlijk zijn, eigenllijk stelt Covid19 niet al te veel voor in vergelijking met bijvoorbeeld builenpest en Ebola enzo.
 • Frans van Steen

  1 jaar geleden
  Ik kreeg daar vanmorgen een Janssen prik. Petje af voor de organisatie, alles verliep vlekkeloos! Nu naar bed met een beetje koorts en spierpijn; zal morgen over zijn, verwacht ik.
 • tinus aardsen

  1 jaar geleden
  Dus iedereen met een papiertje in zijn hand en die roept maar wat, word meteen geloofd? zou je dat niet eens even gaan controleren en als je iets ZEKER weet, dan pas gaan vaccineren en niet mensen oproepen en dan door zo'n droeftoeter iets laten roepen en de mensen naar huis sturen, terwijl dat helemaal niet nodig was. wat een trieste mensen zitten er bij de GGD en dat is niet de eerste keer!! je zou je toch kapot schamen als je uberhaupt bij de GGD werkt!!
 • Peter Driessen

  1 jaar geleden
  Het is wat met al die prikken, ik denk dat ik me maar bij de controlegroep van dit experiment voeg en geen spuit ga halen.
 • Jan Willem Kleinnagelbrink

  1 jaar geleden
  getuigt weer van grote intelligentie dus