De rouwadvertentie van Sjaphanto Guntlisbergen
Volledig scherm
De rouwadvertentie van Sjaphanto Guntlisbergen © dg

Groot afscheid Sjaphanto Guntlisbergen bij Olympia’18

BOXMEER - Er wordt bij Olympia’18 in Boxmeer een groot afscheid genomen van Sjaphanto Guntlisbergen. Het clubicoon overleed vorige week op 53-jarige leeftijd. Hij was een van de drijvende krachten bij de Boxmeerse club.

Guntlisbergen was ook fanatiek Ajax-fan. Afgelopen weekeinde hing er in het stadion in Amsterdam bij de wedstrijd van Ajax tegen Heerenveen al een spandoek met het portret van de Boxmerenaar. Dat spandoek hangt ook bij Olympia. 

Vanmiddag staat de kist van Guntlisbergen in het doel op het hoofdveld van de voetbalclub in Boxmeer. Naar verwachting komen er veel Ajax-fans op af. 

Vanaf 12.15 uur kan er persoonlijk afscheid worden genomen van Guntlisbergen. De afscheidsdienst op het sportpark is om 13.30 uur. Er is opgeroepen om een bloem in de Ajax-kleuren mee te nemen naar de afscheidsdienst.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Maasland