Volledig scherm
PREMIUM
Bij Heldro in Ottersum zijn de werknemers druk bezig met de voorbereidingen voor Kerstmis. Vooral met het maken van ijsstaven en ijstaarten. © Theo Peeters

Heldro scoort met nieuwe ijssalon in Nijmegen

OTTERSUM/ NIJMEGEN -  Cijfers geeft hij niet. Vindt Jan Verbeeten niet nodig. De Heldro-baas wil wel kwijt dat het dit jaar geopende Nijmeegse filiaal van de Ottersumse ijsfabriek goed scoort, meer dan goed. ,,We zitten in Nijmegen qua bolletjes ijs op het niveau van Ottersum.’’

Quote

Hier heb je traffic die zijn weerga niet kent. We zitten op een van de drukste plaatsen van de stad.

Jan Verbeeten, Baas Heldro

Het was een mooi ijsjaar. Niet in de laatste plaats door het weer. ,,Stel je zet de gemiddelde verkoop van ijs op honderd ijsjes. Dan verkoop je er in een slecht jaar negentig en in een goed jaar honderdtien. Het afgelopen jaar zaten we daar met het extreem goede weer boven. Toen we in mei openden, had ik in mijn speech staan dat we de zomer naar Nijmegen zouden brengen. Het is tot september aaneengesloten mooi weer geweest.”

Voeg daaraan toe dat je in de Burchtstraat in Nijmegen op een toplocatie zit en het kan niet meer mis gaan. ,,Hier heb je traffic die zijn weerga niet kent. We zitten op een van de drukste plaatsen van de stad. Er komen veel mensen, je zit vlakbij parkeergelegenheid.’’ De tegenstelling met het rustige Ottersum kan niet groter zijn.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Maasland