De Brouwploeg maakte een Beugens biertje: Kaatje Tripel. De vier brouwers zijn Aaron Fransen, Kay Boumans, Theo Driessen en kroegbaas André Peters die een glaasje inschenkt.
Volledig scherm
De Brouwploeg maakte een Beugens biertje: Kaatje Tripel. De vier brouwers zijn Aaron Fransen, Kay Boumans, Theo Driessen en kroegbaas André Peters die een glaasje inschenkt. © Ed van Alem

Het ‘Beugensch bier’ vloeit weer met stevige dame van 8,5 procent

BEUGEN - Er is weer een Beugens biertje. Na 99 jaar. Vier mannen van De Brouwploeg blazen nieuw leven in het brouwersverleden van het dorp. Vrijdagavond presenteerden zij in Het Posthuis in Beugen Kaatje Tripel, een stevige dame met 8,5 procent alcohol. 

 1. Weren van groep jongeren uit AZC Overloon kan helemaal niet
  PREMIUM
  5

  Weren van groep jongeren uit AZC Overloon kan helemaal niet

  OVERLOON - Burgemeester Karel van Soest kan wel bij het Centraal Orgaan opvang Asielzoekers eisen dat minderjarige alleenstaande asielzoekers geweerd moeten worden uit het asielzoekerscentrum in Overloon, maar dat kan helemaal niet, laat een woordvoerder van het COA weten. Van Soest wil de jongeren weg hebben omdat ze onevenredig veel overlast in de dorpen Overloon en Stevensbeek veroorzaken. Inwoners hebben al langere tijd last van onder meer diefstallen en bedreigingen.
 1. Auto belandt onderaan de dijk: waar is de bestuurder?
  Play

  Auto belandt onderaan de dijk: waar is de bestuurder?

 2. Opnieuw brandt een auto uit in Nijmegen
  Play

  Opnieuw brandt een auto uit in Nijmegen

Maasland