Volledig scherm
PREMIUM
Bij drukkerij Weemen in Haps, waarvan Maarten Weemen (zie foto) mede-directeur is, gaan ze vanaf nu veel meer rekening houden met de wensen van werkende mantelzorgers. © Ed van Alem

Hollen tussen je zieke moeder en die fijne collega

BOXMEER/ HAPS - Als je de landkaart van Nederland bekijkt op de site van de stichting Werk en Mantelzorg met erkende mantelzorgvriendelijke werkgevers, loopt het nog niet storm in deze regio. Alleen de vijf gemeenten in het Land van Cuijk en de zorg- en welzijnsorganisaties Pantein, Sociom en MEE zijn sinds eind 2016 extra lief voor werkende mantelzorgers. Vrijdag komen daar met drukkerij Weemen in Haps en Marel Poultry in Boxmeer de eerste mantelzorgvriendelijke bedrijven bij in het Land van Cuijk. 

Landelijk staat de teller op driehonderd erkende mantelzorgvriendelijke werkgevers, bazen die hun werknemers die thuis ook nog eens zorgen voor een zieke dierbare tegemoetkomen.  

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Maasland