Het trefpunt in Holthees. Stel het eetcafé en zalencentrum verdwijnt, dan komt de uitbreiding van de blokhut dichterbij.
Volledig scherm
PREMIUM
Het trefpunt in Holthees. Stel het eetcafé en zalencentrum verdwijnt, dan komt de uitbreiding van de blokhut dichterbij. © Ed van Alem

Holthees krijgt een dorpshuis, op papier

HOLTHEES - Het dorp Holthees krijgt een dorpshuis. Vooralsnog alleen op papier. Maar mochten de commerciële zalencentra  het Trefpunt (Holthees) en het Pelgrimshuis (Smakt) ermee stoppen, dan kan er meteen geschakeld worden en de plaatselijke blokhut worden verbouwd. 

  1. Die QR-code is een splijtzwam in politiek Land van Cuijk
    PREMIUM
    20

    Die QR-code is een splijtzwam in politiek Land van Cuijk

    CUIJK - Wel of geen controle op de QR-code vanavond bij de politieke bijeenkomst in de schouwburg in Cuijk? Die vraag is een splijtzwam binnen de politiek. Besloten is dat een QR-code, die aangeeft of mensen gevaccineerd zijn, een negatieve Test voor Toegang hebben of de ziekte corona hebben doorgemaakt, niet nodig is. Dat om de bezwaarmakers tegen het gebruik van de code tegemoet te komen. De horeca blijft daarom gesloten. Pas als die opengaat wordt er op de QR-code gecontroleerd.

Maasland