Anneke Arts-Theunissen
Volledig scherm
PREMIUM
Anneke Arts-Theunissen © Ed van Alem

‘Horen met je ogen’, Anneke heeft leren leven met geluid

VrijdaginterviewBOXMEER - ‘Horen met je ogen’ is de titel van het boek van de Boxmeerse Anneke Arts (77) dat komende maand uitkomt. Daarin beschrijft ze haar ervaringen als dove. Als kind werd ze langzaam doof en vanaf haar 12de was ze dat helemaal. Pas na een ingrijpende operatie op haar 60ste hoorde ze weer.

 1. Veiligheidsregio's: Carbidschieten grotendeels verboden, oproep om feestdagen op alternatieve manieren te vieren

  Veilig­heids­re­gi­o's: Carbid­schie­ten groten­deels verboden, oproep om feestdagen op alternatie­ve manieren te vieren

  In een gezamenlijke verklaring roepen de voorzitters van de drie Brabantse Veiligheidsregio's op om de feestdagen dit jaar op een alternatieve manier te vieren. Door de hoogte van de coronacijfers is het niet aannemelijk dat er nog voor de laatste decemberweek een flinke versoepeling komt. Ook carbidschieten is er in Brabant niet bij komende jaarwisseling, enkele uitzonderingen daargelaten.
 1. Vleugel van Museum Arnhem schuift over de afgrond
  Play

  Vleugel van Museum Arnhem schuift over de afgrond

 2. Rutte: horeca niet te vergelijken met winkels
  Play

  Rutte: horeca niet te vergelij­ken met winkels

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Maasland