Een auto is vanmorgen op de A73 ter hoogte van Overloon en Vierlingsbeek van de weg af gegleden doordat zich een ijsplaat op het wegdek heeft gevormd.
Volledig scherm
Een auto is vanmorgen op de A73 ter hoogte van Overloon en Vierlingsbeek van de weg af gegleden doordat zich een ijsplaat op het wegdek heeft gevormd. © Rijkswaterstaat, 'weginspecteur Ron' via Twitter.

IJsplaten maken A73 levensgevaarlijk: Rijkswaterstaat zet ‘lavastorm’ aan het werk

OVERLOON/VIERLINGSBEEK - IJsplaten zorgen op de A73 ter hoogte van Overloon voor een levensgevaarlijke situatie. Rijkswaterstaat is nu met een calamiteitenmachine bezig het wegdek ijsvrij te krijgen en roept automobilisten op extra voorzichtig te rijden.

 1. Weren van groep jongeren uit AZC Overloon kan helemaal niet
  PREMIUM
  5

  Weren van groep jongeren uit AZC Overloon kan helemaal niet

  OVERLOON - Burgemeester Karel van Soest kan wel bij het Centraal Orgaan opvang Asielzoekers eisen dat minderjarige alleenstaande asielzoekers geweerd moeten worden uit het asielzoekerscentrum in Overloon, maar dat kan helemaal niet, laat een woordvoerder van het COA weten. Van Soest wil de jongeren weg hebben omdat ze onevenredig veel overlast in de dorpen Overloon en Stevensbeek veroorzaken. Inwoners hebben al langere tijd last van onder meer diefstallen en bedreigingen.
 1. Honderden bewijzen overleden kroegbaas een laatste eer
  Play

  Honderden bewijzen overleden kroegbaas een laatste eer

 2. Lukt het onze verslaggever Startschotgala-kaarten te scoren?
  Play

  Lukt het onze verslagge­ver Startschot­ga­la-kaar­ten te scoren?

Maasland