Volledig scherm
PREMIUM
Veel belangstellenden voor de open dag in 2010 van het nieuwe Maasziekenhuis in aanbouw. © Ed van Alem

Inwoners regio zijn voortaan aangewezen op Maasziekenhuis

BOXMEER - Inwoners van het Land van Cuijk en noordelijk Noord-Limburg worden voortaan voor ‘algemene ziekenhuiszorg’ doorverwezen naar het Maasziekenhuis in hun eigen regio. 

Als ze hiervoor bij het Radboudumc aankloppen, terwijl die zorg ook in het Boxmeerse ziekenhuis van Pantein gegeven wordt, zal het Nijmeegse academische ziekenhuis deze mensen helpen in Boxmeer. Maasziekenhuis Pantein werkt al jaren samen met het Radboudumc. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Aanbieden van tuinafval wordt weer gratis in het Land van Cuijk

    Aanbieden van tuinafval wordt weer gratis in het Land van Cuijk

    HAPS - Het aanbieden van tuinafval bij de milieustraten wordt vanaf 1 augustus weer gratis. Dat zei wethouder Marius Tielemans deze week na afloop van de gemeenteraadsvergadering in Boekel. Daarmee moet een eind komen aan het dumpen van het groenafval in de natuurgebieden. Want dat is precies de reden waarom de Bestuurscommissie Afvalinzameling (BCA) Land van Cuijk en Boekel - de overkoepelende club die voor de gemeenten de afvalinzameling regelt - hiertoe besluit.

Maasland