Janny van Doorn.
Volledig scherm
PREMIUM
Janny van Doorn. © Johan van der Heijden

Janny voelt zich opgelicht door huisarts die haar omstreden middel tegen corona gaf: 'Gek dat dit zo makkelijk kan’

BOXMEER - Opgelicht door een Boxmeerse huisarts. Dat is Janny van Doorn (77) uit Vlissingen naar eigen zeggen. Op Twitter spuide ze recent haar woede over een geregistreerde dokter van de ‘Praktijk voor Biofysische Geneeskunde’ in Boxmeer. 

45 reacties

 • Linda van Maanen

  11 maanden geleden
  Mevrouw is maanden geleden al gewaarschuwd nadat ze gevraagd had waar ze Ivermectine kon kopen. TOEN is haar al gezegd dat het niet mag en dat het niet helpt. Als ze het dan toch doet is het haar eigen fout.
 • Charles de Wit

  11 maanden geleden
  Wat is het nou, rijkers? Stelt corona niks voor want het is maar een loopneus of werken opeens zware anti parasiet medicijnen tegen een virus? Het is of-of. Logica dicteert dat er geen tussenweg is, en jullie zijn toch allemaal logische denkers?
 • Charles de Wit

  11 maanden geleden
  Mulder Remdesivir is een antiviraal middel. Dus werkt het heel goed tegen het ebola virus, maar ook tegen het covid virus. Het reuma middel wat je bedoelt wordt ook gebruikt voor mensen met astma en om mensen aan de beademing te helpen. Dus dat dat gebruikt wordt om mensen met covid (een luchtweginfectie) te helpen is ook logisch. Een anti parasieten middel helpt natuurlijk niet tegen een virus en helpt ook niet bij het herstel, want het werkt op een heel andere manier.
 • A. Mulder

  11 maanden geleden
  @ Charles de Wit. Sommige medicijnen zijn voor meerdere indicaties inzetbaar. Zoals in dit artikel: Ivermectine wordt gegeven bij schurft en (eigenlijk niet toegestaan) bij Corona. Wat wel al wordt gebruikt is remdesivir, wat een medicijn tegen ebola is. Ook is er een reuma middel dat gebruikt wordt. Het is dus inderdaad maar goed dat niet iedereen een arts is, tenzij je die negen jaar gestudeerd hebt en je huisarts mag noemen.
 • Charles de Wit

  11 maanden geleden
  Asseldonk https://www.rijksoverheid.nl/documenten/publicaties/2021/11/30/waarom-helpt-ivermectine-niet-tegen-corona Laat 'r dan dit lezen, wellicht iets beter voor d'r te behappen en het komt van iemand met verstand van zaken.