Voor de 99ste keer krijgt Jens Crooijmans een wattenstaaf in zijn neus. Volgende week is hij toe aan coronatest nummer 100.
Volledig scherm
PREMIUM
Voor de 99ste keer krijgt Jens Crooijmans een wattenstaaf in zijn neus. Volgende week is hij toe aan coronatest nummer 100. © Theo Peeters

Jens (23) uit Overloon krijgt volgende week zijn honderdste coronatest: ‘Die wattenstaaf went nooit helemaal’

OVERLOON - ,,Gezicht en neus niet verkrampen. Ontspannen blijven.” Jens Crooijmans (23) uit Overloon weet waar hij het over heeft. Volgende week wordt hij voor de honderdste keer getest op corona. Hij is een vaste klant bij de bedrijventeststraat in Haps.

11 reacties

 • Tom Hond

  3 maanden geleden
  @Mattie Veld neem gewoon je spuitje ben je ook beschermd als je het zo graag voor een ander doet hoeft de gene die het niet willen die onzin niet te doen en jij bent beschermt.
 • Pieter Zeeuw

  3 maanden geleden
  Testen als je geen klachten hebt, is absurd. Dat doe je voor alleen voor de producenten van zo'n testkit die niet eens kan aantonen dat je besmettelijk bent.
 • P.I. Staker

  3 maanden geleden
  De risico:nut verhouding is compleet uit balans. Deze manier van testen is onzinnig, duur, milieubelastend en zorgt voor schijnveiligheid en hypochondrie. Het artikel, 'Duration and key determinants of infectious virus shedding of hospitalized patients with coronavirus disease-2019(CoViD 19)' van o.a. Marion Koopmans, geeft aan hoe PCR-uitslagen beter beoordeeld dienen te worden. Advies was ct-waarde 24, maar in de praktijk wordt zelfs met 50 gewerkt. Het verschil tussen 2^24 en 2^50 is enorm!
 • Otto Abetz

  3 maanden geleden
  Goed voor je slijmvliezen ook... Hij mag blij zijn dat hij nog kan ruiken...
 • F.L. Walraven

  3 maanden geleden
  @Hanne, als je gewoon thuis blijft is het ook niet nodig.

Maasland