De 'oude' Anton Kristen voor een productielijn van theelichtjes, die nu nog met miljoenen per dag bij Bolsius in Boxmeer van de band lopen. Zoon en algemeen directeur Vincent Kristen heeft nu besloten de locatie in Boxmeer in 2021 te sluiten en de productielijnen over te hevelen naar Polen.
Volledig scherm
PREMIUM
De 'oude' Anton Kristen voor een productielijn van theelichtjes, die nu nog met miljoenen per dag bij Bolsius in Boxmeer van de band lopen. Zoon en algemeen directeur Vincent Kristen heeft nu besloten de locatie in Boxmeer in 2021 te sluiten en de productielijnen over te hevelen naar Polen. © Ed van Alem

Kaarsenmaker Bolsius sluit locatie Boxmeer: 108 medewerkers op straat

BOXMEER - Bolsius sluit haar kaarsenfabriek in Boxmeer. Alle 108 medewerkers worden ontslagen. De volledige productiecapaciteit verhuist in 2021 gefaseerd naar de vestiging van Bolsius in Polen.

  1. Voetballegende Maradona overleden op 60-jarige leeftijd
    Play

    Voetballe­gen­de Maradona overleden op 60-jarige leeftijd

  2. Carbid is hot, hoe steek je het veilig af?
    Play

    Carbid is hot, hoe steek je het veilig af?

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Maasland