Angelo Keijsers en Ton van Raaij (rechts) zijn een actie gestart met petjes om kappers te steunen.
Volledig scherm
PREMIUM
Angelo Keijsers en Ton van Raaij (rechts) zijn een actie gestart met petjes om kappers te steunen. © Ed van Alem

Kapsel verprutst? Zet een petje op en help jouw kapper

BOXMEER - Het begon als een grapje: zelf aan het knippen geweest en de haardos verprutst? Zet een petje op en je ziet er weer goed uit. Maar naarmate Angelo Keijsers uit Boxmeer er langer over ging nadenken, hoe serieuzer het werd.

Inmiddels hebben, binnen een week, meer dan 150 kappers in Nederland zich aangesloten bij #mijnkapperisdicht. In de hoop op die manier misschien nog wat bij te kunnen verdienen.

#mijnkapperisdicht

Quote

Bij wijze van grap hebben we een pet opgezet als excuus voor een slecht kapsel

Want wat is het idee? Koop via je eigen kapper een petje of t-shirt voor respectievelijk 25 of 30 euro met daarop de tekst #mijnkapperisdicht en help zo je kapsalon wat bij te verdienen. Van elk product dat wordt besteld gaat de helft rechtstreeks naar je eigen kapsalon.

Keijsers (20), die zelf in Boxmeer de kapsalon Milano Pro heeft, werkte het idee met zijn zakenpartners Anne-Marie Jansen (29) en Ton van Raaij (46) verder uit.

,,Een week geleden zette ik de inderhaast ontwikkelde site op internet en meldde het idee via een online kappersnetwerk. Gelijk kwamen de aanmeldingen binnen. de eerste dagen liep het echt storm.’’

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Maasland