Karel van Soest: ‘Een cynische opmerking toont de betrokkenheid’

VRIJDAGINTERVIEWBOXMEER - Karel van Soest (69) is 25 jaar burgemeester. Het grootste deel daarvan in Boxmeer. Na dit jaar mag hij met pensioen. ,,Ik blijf in Boxmeer wonen”, zegt hij. Karel van Soest, de man van het gesprek, maar ook van de cynische opmerking en van een goed glas wijn.

1 reactie

 • alice Hest

  1 maand geleden
  De sfeer in de raad was echt niet zo slecht hoor. Het oude gemeentehuis had veel sfeer en straalde degelijkheid uit. Dit nieuwe gemeentehuis is lelijk op een lelijk plein. Je kunt er het beste maar niet komen. Van Soest was er zeker niet voor alle burgers: hij heeft voorkeuren. Hij streeft niet naar compromissen en is moeilijk te benaderen voor echte problemen. Oppervlakkig dus. Ik ben blij dat we dadelijk opgaan in een grotere gemeente met Cuijk, Sint Anthonis en Mill en Sint Hubert.
 1. 16 jaar cel voor doden tonprater Frank Schrijen in Boxmeer: ‘Verdachte heeft hem aan een verschrikkelijke doodstrijd onderworpen’
  PREMIUM
  2

  16 jaar cel voor doden tonprater Frank Schrijen in Boxmeer: ‘Verdachte heeft hem aan een verschrik­ke­lij­ke doodstrijd onderwor­pen’

  DEN BOSCH - De 27-jarige Carli A. moet 16 jaar naar de gevangenis voor de gewelddadige manier waarop hij de bekende carnavalsartiest Frank Schrijen uit Boxmeer van het leven heeft beroofd. Dat heeft de rechtbank in Den Bosch dinsdag bepaald. Ook moet hij de nabestaanden 17.000 euro schadevergoeding betalen. ,,Dit was een huiveringwekkende daad.”
 1. Auto slaat over de kop in Ede
  Play

  Auto slaat over de kop in Ede

 2. Middelbare scholen en mbo's eindelijk weer open
  Play

  Middelbare scholen en mbo's eindelijk weer open

Maasland