Karlijn geeft ‘contactloos’ concert voor eenzame ouderen: ‘Zo draag ik op mijn manier toch wat bij’

videoBOXMEER - Bij zorgcentrum Pantein in Boxmeer is dinsdagmiddag een ‘contactloos’ concert gegeven voor eenzame ouderen. In verpleeghuizen en zorgcentra mogen zij over het algemeen geen bezoek meer ontvangen in verband met de kans op besmetting met het coronavirus. 

6 reacties

 • Ton

  1 jaar geleden
  Ik ben iets dergelijks aan het opzetten samen met wat kroegen. Zonder publiek in de kroeg spelen, en dan streamen op facebook, met daarbij het verzoek om een bijdrage over te maken aan de kroegbaas.
 • Josefien

  1 jaar geleden
  Wat een lief gebaar!
 • de heer J. Zomers (67)

  1 jaar geleden
  Corona heeft ook een positieve kant... je ziet nu dat mensen aardiger en behulpzamer worden.
 • TantePollewop

  1 jaar geleden
  Hartverwarmend!!❤️❤️
 • Walther

  1 jaar geleden
  Mooi 
 1. Toch industrie in plaats van zorg op bedrijventerrein naast ziekenhuis: ‘Straks komt er iets met zware metaal’
  PREMIUM
  2

  Toch industrie in plaats van zorg op bedrijven­ter­rein naast ziekenhuis: ‘Straks komt er iets met zware metaal’

  BOXMEER - Het was ooit een ogenschijnlijk mooi plan: allemaal bedrijven die iets met de zorg te maken hebben op het bedrijventerrein Sterckwijck tussen Beugen en Boxmeer, in de oksel van de op- en afrit naar de A77. Maar er is te weinig belangstelling, constateert de gemeente Boxmeer. Daarom moet het roer om. Ook andersoortige bedrijven krijgen nu de kans er grond te kopen. Contiweb wordt de eerste.
 2. Bezorgde docent Andrea voelt zich nu niet veilig op school: ‘Als ik mijn eerste prik heb gehad, zal er een last van mijn schouders vallen’
  PREMIUM
  interview
  4

  Bezorgde docent Andrea voelt zich nu niet veilig op school: ‘Als ik mijn eerste prik heb gehad, zal er een last van mijn schouders vallen’

  Beslist maar vriendelijk vraagt ze ‘Mag ik er even langs’ aan een groepje leerlingen op de gang. Een paar tellen later: ‘Dankjewel.’ Niet dat Andrea van Ewijk (45) - docent Duits, mentor van 2 mavo op het Elzendaalcollege in Boxmeer - doodsbenauwd is vlak voor haar eerste vaccinatie alsnog het coronavirus op te lopen. Maar spannend is de volledige heropening van de middelbare scholen zeker wel.

Maasland