De woning is verwoest door het vuur.
Volledig scherm
De woning is verwoest door het vuur. © SK-Media

Leegstaande woning verwoest door brand in Boxmeer

UpdateBOXMEER - Een leegstaande woning is in de nacht van zondag op maandag uitgebrand in de Dokter Peelenstraat in Boxmeer. Het pand is compleet verwoest door het vuur en is onbewoonbaar. 

7 reacties

 • J. Goede

  3 jaar geleden
  Mooie plek voor een fijn appartement
 • DeLachendePikolo

  3 jaar geleden
  Als ze het toch niet weten is het toch onduidelijk. Of weet u misschien hoe het wel is ontstaan? Telefoon nummer van de gemeente is 0485-585911. Kunt u daar de oorzaak doorgeven!
 • DeLachendePikolo

  3 jaar geleden
  Nou, wat dacht je van het zelf doen? Buiten de openbare ruimtes (weg en stoep) gaat de gemeente je echt niet helpen.Begin er inmiddels aan te twijfelen of er nog mensen zelfredzaam zijn hier in Nederland of moet de overheid werkelijk alles voor je regelen?
 • harm

  3 jaar geleden
  Verbaas me er al langer over dat dit pand al zo'n tijd staat te verpieteren; heeft men uit pure nood even geleden de populieren gekapt, het pand en de verwilderde tuin, daar ontfermde niemand zich over. Dat de vroegere bewoners op leeftijd zijn is duidelijk; je zou denken dat een volgende generatie zich erover zou ontfermen. Overigens is dit op steenworp afstand van de gymzaal die kort geleden afbrandde. Is hier een pyromaan actief?
 • B. Jacobs

  3 jaar geleden
  Hoe zo geen roetdeeltjes aangetroffen? Het hele stationsgebied ligt er vol mee. De communicatie van Politie Boxmeer en de Gemeente Boxmeer verloopt alles behalve soepel.