De aankondiging eerder dit jaar dat de C&A Cuijk gaat verlaten. Inmiddels staat het grote pand in winkelcentrum Maasburg alweer enige tijd leeg.
Volledig scherm
PREMIUM
De aankondiging eerder dit jaar dat de C&A Cuijk gaat verlaten. Inmiddels staat het grote pand in winkelcentrum Maasburg alweer enige tijd leeg. © Ed van Alem

Leegstand neemt toe in Boxmeer en Sint Anthonis

LAND VAN CUIJK - Het aantal winkelpanden dat leegstaat neemt toe in Boxmeer en Sint Anthonis. Dat blijkt uit cijfers van de retailmonitor van de provincie Noord-Brabant. In Mill, Grave en Cuijk is de leegstand juist iets afgenomen.

3 reacties

 • Leny Theunissen

  2 maanden geleden
  Jammer , zoals ik al eerder zei Fluf de lege ramen / winkels op met posters of antiek / of met een thema . Dan ziet het er toch ( aangekleed uit )
 • Tom Hond

  2 maanden geleden
  Leegstand? Woningen/kamers van maken er is toch woning te kort maak daar maar iets van waar mensen een dak boven hun hoofd hebben ook meteen opgelost.Waarom gebieden vol woningen bouwen terwijl eral bestaande gebouwen zijn.
 • J. Zomers

  2 maanden geleden
  De enige die het druk hebben zijn de supermarkten, terrasjes en internetbedrijven. Voor de winkels is het huilen met de pet op - ze hebben niet veel omzet en als ze iets verkopen dan moeten ze korting geven. Er valt geen droog brood te verdienen.

Maasland