Thinkstock
Volledig scherm
PREMIUM
© Thinkstock

Leerkrachten Antoniusschool Maashees stappen massaal op: ‘We maken een frisse start’

MAASHEES - Nieuwe leerkrachten, een nieuwe manager. Na de zomervakantie wordt het allemaal anders op de vijftig leerlingen tellende Antoniusschool in Maashees. Noodgedwongen. Van het huidige team blijft niemand over.

4 reacties

 • de heer J. Zomers (67)

  1 jaar geleden
  Je kunt het vergelijken met de mariniers die niet naar Vlissingen willen... uiteindelijk hebben ze gewonnen. Soms ga je als overheid iets plannen wat op weerstand stuit, wat een hoop geld kost.
 • SME

  1 jaar geleden
  Wat een eenzijdig artikel. Als een heel team opstapt kun je toch op je klompen aanvoelen dat er meer aan de hand is dan wat hier wordt gesuggereerd. Ik vermoed dat mevrouw Deenen hier mooi haar eigen straatje aan het schoonvegen is. Misschien is het de moeite waard om hier echte journalistiek op toe te passen en verder uit te zoeken wat er gaande is?
 • Gerrits

  1 jaar geleden
  Hier is duidelijk geen sprake van hoor wederhoor.
 • Gerrits

  1 jaar geleden
  Beste Gelderlander, is er ook een journalist bij iemand van het team geweest dat nu opstapt? Een verhaal heeft 2 kanten, hier is er maar 1 gehoord.
 1. Wie op Metworstmaandag voor wèrme breudjes aanbelde, bleef al vele jaargangen voor een gesloten deur staan
  PREMIUM
  Column Dwarskijker

  Wie op Metworst­maan­dag voor wèrme breudjes aanbelde, bleef al vele jaargangen voor een gesloten deur staan

  In een vloek en een zucht was bakkerij Kersten verdwenen. Hap, hap zeiden de kaken van de sloper en weg waren de verweesde gevels. Brood werd er al in tijden niet meer gebakken, wie op Metworstmaandag voor wèrme breudjes aanbelde, bleef al vele jaargangen voor een gesloten deur staan en ook de vraag ‘waor ziede gej d’r enne van?’ klonk alweer jaren geleden voor het laatst vanachter de toonbank.

Maasland