Loslopende wallaby in straten van Vierlingsbeek weer terecht bij baasje

UpdateVIERLINGSBEEK - Een wallaby is deze maandag opgedoken in de wijken van Vierlingsbeek en later op de dag gevangen. De babykangoeroe liep vrij rond en was lange tijd voor het laatst gezien in de buurt van de voetbalvelden, zo meldt de politie Boxmeer. 

Lange tijd was onduidelijk wie het baasje is van het dier. Tegen 12.00 uur werd dit bekend en inmiddels is het dier weer terecht bij de eigenaar. De wallaby is niet ontstapt uit ZOOparc Overloon, blijkt na navraag van agenten. 

Wallaby's zijn niet schuw voor mensen en vormen daardoor geen gevaar. 

Volledig scherm
De wallaby. © Politie Boxmeer
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Opgepakte YouTuber Ties laat van zich horen: ‘Ineens was mijn pasfoto op de Amerikaanse tv’

    Opgepakte YouTuber Ties laat van zich horen: ‘Ineens was mijn pasfoto op de Amerikaan­se tv’

    YouTuber Ties Granzier (20), die afgelopen dinsdag in Amerika werd opgepakt omdat hij het militaire terrein Area 51 op wilde, is compleet overrompeld door zijn arrestatie. Dat vertelt hij zuchtend in een nieuwe video op zijn YouTube-kanaal. Ondanks alles heeft hij vertrouwen in een goede afloop. ‘Het is niet te beschrijven wat er gebeurd is. Ik kan het niet in woorden omschrijven.’

Maasland