Steunbetuiging voor het ziekenhuispersoneel van voetbalclub Olympia'18 uit Boxmeer tijdens de eerste coronagolf, een jaar geleden.
Volledig scherm
PREMIUM
Steunbetuiging voor het ziekenhuispersoneel van voetbalclub Olympia'18 uit Boxmeer tijdens de eerste coronagolf, een jaar geleden. © Ed van Alem

Maasziekenhuis zegt aantal operaties af: steeds meer veertigers met corona opgenomen

BOXMEER - Het Maasziekenhuis Pantein schrapt operaties die niet per se nodig zijn, bijvoorbeeld operaties waarbij een patiënt niet in levensgevaar verkeert. Het Boxmeerse ziekenhuis neemt deze stap als gevolg van de grote druk op de ziekenhuiszorg door veel nieuwe coronabesmettingen. 

2 reacties

 • tinus aardsen

  3 weken geleden
  tegenwoordig zijn de meeste smoezen allemaal maar rond de corona! er zijn ook mensen die ernstige situaties hebben die hoognodig een operatie moeten hebben, maar die moeten maar wachten, want coronapatienten moeten voor gaan! schandalig!! Mensen zijn gewoon marionetten van de samenleving!!
 • Charles Wit

  3 weken geleden
  Tja, dat krijg je als mensen alleen roepen "mIjn ReChtUHN" in plaats van denken "mijn plicht tegenover de rest van de samenleving". Want er zijn er te veel (al is het een duidelijke minderheid) die niet nadenken over de consequenties van hun acties. Helaas zijn die te vocaal en krijgen ook te veel aandacht hier.
 1. Zo verloopt het vaccineren bij de GGD in Ede
  Play

  Zo verloopt het vaccineren bij de GGD in Ede

 2. Zware crash op de Veluwe tussen Ede en Apeldoorn
  Play

  Zware crash op de Veluwe tussen Ede en Apeldoorn

Maasland