Jan van de Ven. foto Peter Schols
Volledig scherm
Jan van de Ven. foto Peter Schols © Peter Schols

Maat vol voor meester Jan van de Ven na intimidatie familielid via Twitter

OVERLOON/ VENRAY - Meester Jan van de Ven, initiator van de lerarenbeweging PO in Actie en leerkracht op een basisschool in Overloon, is de intimidatie van de anonieme Twitteraar @AanVolk zat. De druppel is voor Van de Ven dat @AanVolk een familielid van hem heeft lastig gevallen.

13 reacties

 • LegendaryCarlos

  3 jaar geleden
  De krant zelf niet, dit reactieforum wel. (mag dit dan wel geplaatst worden, redactie?)
 • InwonderdSintTunnis

  3 jaar geleden
  ja klopt, ben het eigenlijk wel met je eens: heel veel onzin, vloeken , zeuren, intimideren etc ik wordt er onderhand soms ook ziek van, maar soms heeft het ook een positieve kant. Voor een docent/meester lijkt het me goed om hier ervaring op te doen. Met deze ervaring kan hij zijn leerlingen hiervan voorzien uit eerste hand. 
 • siebers

  3 jaar geleden
  Nee dat lijkt het helemaal niet, dat maak jij ervan. Feit is dat er via sociale media vooral heel veel gevochten , beledigd en geintimideerd wordt. Daar hebben heel veel mensen mee te maken. De makkelijkste manier om van die beerput aan ellende af te komen is om te stoppen met die onzin. Niemand verplicht je om die diensten te gebruiken; de grote groep mafketels die online zijn gaan zich echt niet anders gedragen. Zelfs al stopt aanvolk ermee, dan staat er wel weer een volgende mafketel paraat. En je kunt prima zonder, hebben we tot wat jaren geleden altijd gekunnen...
 • InwonderdSintTunnis

  3 jaar geleden
  hoe erg is het gesteld met de kennis van de mensen die hieronder reageren. Het lijkt wel alsof ze willen zeggen dat het zn eigen schuld is omdat deze meester Twitter heeft. Echt belachelijk !!! Als deze meneer Twitter wil, mag dat van mij en -zeker als meeste- zal ik het zelfs aanmoedigen !  We hebben het allemaal over de slechte dingen van social media. Het lijkt me goed dat elke meester/juffrouw hier kennis van heeft.
 • JMc

  3 jaar geleden
  Waarom dit via een krant melden? Apart. Elke dag, bij heel veel mensen, is er over-en-weer gedoe op sociale media. Stop er gewoon mee, zoek de minute-of-fame elders of niet.