Volledig scherm
Bij het circus aan de Veerstraat in Boxmeer is zaterdagochtend een persoon onder een vrachtwagen terecht gekomen. © SK-Media

Man komt onder vrachtwagen terecht in Boxmeer, circusvoorstellingen zondag hervat

updateBOXMEER - Bij het circus op het Weijerplein in Boxmeer is zaterdagochtend een man onder een vrachtwagen terecht gekomen. 

Er is onder andere een mobiel medisch team ingevlogen met een traumahelikopter om assistentie te verlenen.

Volgens omstanders was de man aan het sleutelen aan de vrachtwagen. Mogelijk is het gevaarte van de krik af geschoten, waardoor de man klem kwam te zitten.

Het slachtoffer is door de brandweer bevrijd en met spoed naar een ziekenhuis in Nijmegen vervoerd.

De voorstellingen op zaterdag zijn afgelast, zegt een woordvoerder van Circus Barani. Zondag wordt er gewoon opgetreden.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Opgepakte YouTuber Ties laat van zich horen: ‘Ineens was mijn pasfoto op de Amerikaanse tv’

    Opgepakte YouTuber Ties laat van zich horen: ‘Ineens was mijn pasfoto op de Amerikaan­se tv’

    YouTuber Ties Granzier (20), die afgelopen dinsdag in Amerika werd opgepakt omdat hij het militaire terrein Area 51 op wilde, is compleet overrompeld door zijn arrestatie. Dat vertelt hij zuchtend in een nieuwe video op zijn YouTube-kanaal. Ondanks alles heeft hij vertrouwen in een goede afloop. ‘Het is niet te beschrijven wat er gebeurd is. Ik kan het niet in woorden omschrijven.’

Maasland