Man vlucht bij aanhouding in Boxmeer en beledigt agenten

BOXMEER - De politie heeft vrijdagmiddag  op de Krekelzang in Boxmeer een man aangehouden die op voorwaarden op vrije voeten was. De man zou zich niet aan de voorwaarden voor zijn invrijheidstelling hebben gehouden en kreeg daarom bezoek van de politie. Hij ging er terwijl de agenten op de stoep stonden vandoor.

Na een achtervolging te voet door diverse straten, tuinen, over hekwerken en door bospercelen werd de man uiteindelijk opgepakt, schrijft de politie op Facebook. Maar niet nadat hij onderweg agenten had beledigd en zich had verzet bij zijn arrestatie.

Bij de man werd vervolgens een zakje met amfetaminen aangetroffen.

De politie heeft hem meegenomen naar het politiebureau. Na het weekend beslist de rechter-commissaris of de man terug de cel in moet voor het overtreden van zijn voorwaarden.

Volledig scherm
© Thinkstock
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Doodsbedreiging voor Thijs na ‘Hitlergroet’ bij FC Den Bosch: ‘Beangstigend dat ik hieraan gelinkt word’
    PREMIUM

    Doodsbe­drei­ging voor Thijs na ‘Hitler­groet’ bij FC Den Bosch: ‘Beangsti­gend dat ik hieraan gelinkt word’

    DEN BOSCH - Nog nooit zat PSV-fan Thijs op de tribune bij FC Den Bosch, maar hij wordt wel op social media genoemd als de maker van de geruchtmakende Hitlergroet op de tribune. Het gevolg: honderden berichten, inclusief doodsbedreigingen via Facebook. ,,Het is beangstigend dat je gelinkt wordt aan iets waar je niks mee te maken hebt.” Tijs uit Boxmeer treft hetzelfde lot.

Maasland