Gedenkplaats voor de pony's Isa, Dana en Buddy van manege Sprong Vooruit in Oeffelt. Manegehoudster Sanne van Kempen: ,,We hebben een eerste gedenktafel die we hadden ingericht al moeten verplaatsen door plaatsgebrek. Zoveel tekeningen en bloemen zijn er aangeleverd.”
Volledig scherm
PREMIUM
Gedenkplaats voor de pony's Isa, Dana en Buddy van manege Sprong Vooruit in Oeffelt. Manegehoudster Sanne van Kempen: ,,We hebben een eerste gedenktafel die we hadden ingericht al moeten verplaatsen door plaatsgebrek. Zoveel tekeningen en bloemen zijn er aangeleverd.” © eigen foto

Manege na dramatische dood pony's: ‘Zoveel steun, daar staan we echt van te kijken’

OEFFELT - Equicentrum Sprong Vooruit in Oeffelt krijgt snel vier nieuwe pony's. Een crowdfundingsactie is zo succesvol dat drie nieuwe paardjes kunnen worden aangeschaft. Een vierde pony wordt geschonken door een opa en oma van een jong clublid van de manege, tevens centrum voor dagbesteding.

0 reacties

  1. Vegaburgers doen de gezondheid meer kwaad dan goed: welke vleesvervangers zijn wél een goede keuze?
    PREMIUM
    Koken & Eten

    Vegabur­gers doen de gezondheid meer kwaad dan goed: welke vleesver­van­gers zijn wél een goede keuze?

    Uit een analyse van meer dan 500 verschillende vegetarische burgers, worsten, balletjes en schnitzels uit de supermarkt blijkt dat vleesvervangers vaak te veel vet en te weinig eiwitten bevatten. Volgens TestAankoop in België zijn de meeste veggieburgers enorm bewerkt en doen ze de gezondheid van de consument meer kwaad dan goed. Hoe kies je dan de juiste vleesvervanger? En bestaan er voedzame alternatieven?