Matroos slaat overboord van baggerschip, schipper ontdekt vermissing kilometers verderop

updateSAMBEEK - Een matroos is donderdag aan het begin van de middag overboord geslagen, terwijl hij aan het werk was op een baggerschip op de Maas. De schipper meldde zijn matroos als vermist vanuit Sambeek, maar de overboord geslagen man was zelf in het Limburgse Well al op de kant geklommen.

5 reacties

 • Titus

  4 jaar geleden
  Gelukkig goed afgelopen. Zie die man al met ijskoude verstijfde vingers een telefoontje bedienen, not! Soms heb je aan die dingen niks.
 • E. Meester

  4 jaar geleden
  Goed het artikel lezen is ook een vak.
 • Toon Hoog

  4 jaar geleden
  Tjongejonge, wat een reactie. Als de matroos gepland van boord was gegaan, had de schipper het wel geweten. En dan was-ie niet zo nat geweest! En volgens jou had hij na het overboord vallen eerst watertrappelend meteen de schipper moeten bellen?! Dat aan wal komen zal wel even hebben geduurd en toen had hij wel wat anders aan z'n hoofd.
 • Leonidas

  4 jaar geleden
  Goede communicatie tussen schipper en matroos.........notAls de matroos gepland van boord is gegaan, heeft hij de schipper niet verwittigd. Is hij idd overboord gevallen dan heeft de matroos de schipper niet zsm laten weten dat hij in goede gezondheid aan wal staat.....
 • Misty

  4 jaar geleden
  Gelukkig