MSD Biotech, foto is van vestiging in Oss. De personen op de foto hebben niets te maken met dit artikel.
Volledig scherm
PREMIUM
MSD Biotech, foto is van vestiging in Oss. De personen op de foto hebben niets te maken met dit artikel. © MSD

Medewerkers Boxmeers bedrijf onwel op werkvloer: ‘We werden gedwongen door te werken in vieze, giftige lucht’

BOXMEER - De lezingen verschillen nogal over een incident op de werkvloer met het vrijkomen van een vermeende giflucht waardoor medewerkers onwel werden. Volgens de bedrijfsleiding van MSD Animal Health in Boxmeer zijn direct veiligheidsmaatregelen getroffen ‘per standaardprocedure’ toen medewerkers zich tijdens het werk niet goed voelden. 

12 reacties

 • Timo Jonkhans

  1 maand geleden
  Hoe kan dit soort dingen gebeuren, als je gaat werken met stoffen die mogelijk giftig zien moet de betreffende ruimte leeg zijn! En als er mensen klagen over hun gezondheid moet je ontruimen en meten/ uitzoeken wat er aan de hand is! Niet eerst laten doorwerken!
 • A Geurts

  1 maand geleden
  @Bert Gransen, als ik een reaguurder ben in jou ogen mag dat maar ik weet dat de medewerkers de waarheid spreken.
 • Jan Willems

  1 maand geleden
  Eens met de opmerking van A. Geurts. ''Veiligheid voor de buitenwereld''. Eens werkte ik ook op een bedrijf met die leus. Ik stond er op een plat dak, en zag dat er geen omheining omheen was. Zoals de veiligheid- instructie voorschrijft, ging ik dit melden. En kreeg complimenten voor mijn opmerking, dat men niet mocht werken, in zulke situatie. Maar.. na werktijd, amper thuis: telefoon! Ik hoefde niet meer terug te komen, daags daarna!! ... Maar dat wilde ik niet eens, bij zulk gedrag!
 • Bert Gransen

  1 maand geleden
  Sensatie is belangrijker dan feiten. Ook bij de pravda van zuidoost Nederland. Ik was er niet bij, zoals alle andere reaguurders niet.
 • A Geurts

  1 maand geleden
  R. Boom, uitstraling vd veiligheid, voor de buitenwereld, het is een bedrijf geworden waar een angstcultuur heerst, mensen worden onder druk gezet, niet meer en niet minder.