Carnaval in Gennep in vroeger tijden.
Volledig scherm
PREMIUM
Carnaval in Gennep in vroeger tijden. © Theo Peeters

Met carnaval buiten bier drinken: regels in de maak om volksfeest coronaproof te laten verlopen

GENNEP/BOXMEER - Voor carnavalsminnend Nederland gaat het er de komende week om spannen. Dan wordt namelijk duidelijk wat de regels worden voor de carnavalsperiode, eind februari. Mag er bijvoorbeeld buiten op een plein gefeest worden?

27 reacties

 • Marcel Rijkers

  4 maanden geleden
  Gewoon gezellig carnaval vieren met iedereen die wil en die niet willen blijven gewoon thuis! Stoppen met alle onzin is het enige wat nu nog moet gebeuren, zolang de vliegtuigen nog de hele wereld rond mogen vliegen bomvol met mensen is het onzinnig om de Nederlandse bevolking te beroven van hun vrijheden!
 • Willem van de Rijdt

  4 maanden geleden
  Ik ben een echt carnavalsdier maar blijf toch reëel allemaal: gewoon een jaartje wachten, dan kan toch helemaal geen kwaad.
 • Rock Witten

  4 maanden geleden
  In Africa hebben ze het echt veel beter voor elkaar, AfricaCup volle, feestende tribunes en echt niemand op die tribune met mondkapjes en ook geen 1,5 meter. Wat is er toch aan de hand in dat kleine landje aan de Noordzee Neder-land met de nadruk op Neder of Hol-land met de nadruk op Hol? Dit slaat natuurlijk nergens op, weet ik ook wel, maar ze blijven hier maar zeiken over Covid-19 of Corona. In Zuid-America nada en Africa ook nada, maar ja daar hebben ze het allemaal véél beter voor elkaar?
 • Jan Willems

  4 maanden geleden
  Bert Gransen: Goed gesproken! Maar: let op! Je zult zien dat, hoe erg corona weer zou stijgen, "Zandvoort",... "voor(t)'' gaat!!! Van de prins gaan kwaad weten, dan???
 • Mark Pier

  4 maanden geleden
  De grote uitbraak is begonnen met carnaval in Tilburg 2 jaar geleden, laten we het symbolisch ook maar uitzwaaien met carnaval!