Sita Sinke en Dave Schmitz doen mee aan Reis en Spijs, hier in Oeffelt.
Volledig scherm
PREMIUM
Sita Sinke en Dave Schmitz doen mee aan Reis en Spijs, hier in Oeffelt. © Ed van Alem

Met hertenstoof en zilveruitjes in je auto: een andere manier van uit eten gaan in coronatijd

GRAVE / OEFFELT - Evenementen afgelast, horeca gesloten: het is een sombere tijd. Maar er zijn alternatieven. Zoals Reis en Spijs, waarbij je van restaurant naar restaurant rijdt. En onderweg uitstapt voor een wandeling door de regio. Verslaggevers René Pennock en Loes Wijffels probeerden het uit.

1 reactie

  • MJS

    1 maand geleden
    ‘Deze rit was vanwege de afstand en de kou alleen met de auto te doen.’ Echt? Wij fietsten de hele route - en zo was er minimaal nog een koppel. Beter voor het milieu en: na het trappen is het nog beter happen!
  1. Eindelijk, de sneeuwpret kan beginnen
    Play

    Eindelijk, de sneeuwpret kan beginnen

  2. Tienduizenden restaurants in Italië open ondanks verbod
    Play

    Tienduizen­den restau­rants in Italië open ondanks verbod

Maasland