Volledig scherm
© Ed van Alem

Met Koningsdag stappen in Nijmegen? De treinen rijden niet

BOXMEER - Koningsdag of -nacht vieren in Nijmegen? Wie uit Boxmeer of Cuijk komt, moet zijn reis die dagen goed plannen. Juist in dat weekend rijden er geen treinen door werkzaamheden aan het spoor en zet Arriva bussen in.

Die bussen rijden elk uur. Arriva waarschuwt dat een reis daardoor een half uur tot een uur langer kan duren. Voor wie met het openbaar vervoer gaat, zit tot laat stappen er niet in, of hij moet met de eerste bus terug willen. De laatste bus vertrekt rond 0.00 uur, de eerste gaat om 07.00 uur ’s morgens.

Niet alleen van vrijdag  26 april tot en met zondag 28 april ligt het treinverkeer plat. Ook in de dagen daarna is het behelpen. Maandag en dinsdag rijden er de hele dag geen treinen tussen Nijmegen en Venlo. Van woensdag 1 mei tot en met zondag 5 mei ligt het treinverkeer tussen Boxmeer en Venlo er uit.

Dienstregelingen van de bussen zijn te vinden op de website van Arriva.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Maasland