Brandweer verleent assistentie kort na het ongeval op de Merel in Boxmeer, waar een jongetje van vier jaar ernstig gewond raakte aan zijn hoofd. Op de voorgrond de opening in de heg waardoor het kind vermoedelijk de straat op is gelopen.
Volledig scherm
PREMIUM
Brandweer verleent assistentie kort na het ongeval op de Merel in Boxmeer, waar een jongetje van vier jaar ernstig gewond raakte aan zijn hoofd. Op de voorgrond de opening in de heg waardoor het kind vermoedelijk de straat op is gelopen. © Ed van Alem

Moet de plek in Boxmeer waar kleuter ernstig gewond raakte veiliger? ‘Dit is een levensgevaarlijk punt’

BOXMEER - De gemeente Boxmeer onderzoekt of de plek waar maandagmiddag bij een verkeersongeluk een 4-jarige kleuter uit Boxmeer ernstig gewond raakte aan zijn hoofd, veiliger gemaakt moet worden. 

7 reacties

 • Paul David

  1 maand geleden
  Ouders moeten hun kinderen veel sneller verkeerswijs maken.
 • nico laaren

  1 maand geleden
  30 km is ook te hard wanneer er een kind tegen de auto rent. Let op de kinderen, ouders. Het is je dierbaar als het goed is.
 • Maurits Stoetzer

  1 maand geleden
  Er wordt in 30km zelden 30 gereden. Het besef is er bij velen niet wat 10km sneller al als langere remweg geeft en wat voor minimale tijdwinst het geeft.
 • Pam Smets

  1 maand geleden
  Helaas zijn er veel gevaarlijke punten, en dat niet alleen in Boxmeer. De snelheden waar vaak mee wordt gejaagd binnen de kom is buiten proporties en onacceptabel wetende dat kinderen er vaak op pleintjes spelen…….geeft die kids ook hun ruimte !! Dit heeft niets met opletten cq opvoeding te maken.
 • nico laaren

  1 maand geleden
  Misschien kunnen ouders weer eens op kinderen gaan letten?

Maasland