Het azc in Overloon.
Volledig scherm
PREMIUM
Het azc in Overloon. © anp

Moet er een avondklok komen voor het azc in Overloon?

BOXMEER - Een avondklok voor de bewoners van het azc zou bij kunnen dragen aan de veiligheid voor de inwoners van Overloon. Dat zegt Frans van der Zande van de LOF in Boxmeer.

15 reacties

 • de heer J. Zomers (68)

  2 maanden geleden
  Migranten uit veilige landen komen naar NL in de wetenschap dat hun eigen land ze niet meer terugneemt.Wij zouden precies hetzelfde doen - de FOUT ligt bij de Nederlandse overheid, die geeft deze mensen opvang en verblijf in een AZC in de wetenschap dat ze niet kunnen worden teruggestuurd.Hoe dom kun je zijn?
 • Ook

  2 maanden geleden
  Er is nog een dimensie, deze lieden weten al dat ze geen asiel zullen gaan krijgen, dus waarom laten we ze nog toe tot de procedure?Gewoon direct weigeren en dezelfde dag nog terug laten keren per vliegtuig!
 • Ook

  2 maanden geleden
  Dat valt af te dwingen via Europese subsidies.Als zo'n land niet heel ruimhartig dergelijke mensen van ons wilt terug nemen, moet wij zo'n land gewoonweg geen geld meer laten ontvangen vanuit Brussel.En voor andere landen van herkomst moeten soortgelijke regels komen.Ophouden met pappen en nat houden!
 • Ook

  2 maanden geleden
  Dit gaat over Boxmeer!Niet over enig centraal station!
 • Willem

  2 maanden geleden
  Is leuk gedacht maar geen optie. Ze worden niet terug genomen!
 1. Boeren kunnen hun verhaal kwijt bij mensen als Leo

  Boeren kunnen hun verhaal kwijt bij mensen als Leo

  RIJKEVOORT-DE WALSERT - Boerenleven is een woord dat misschien romantische associaties oproept, maar eenvoudig en zorgeloos is het leven van een boer bepaald niet altijd. Boeren die voor ingrijpende keuzes staan, hebben soms behoefte aan een gesprek met iemand die eens een keer géén belang heeft. Iemand als Leo Blom, bijvoorbeeld. Hij is vrijwilliger voor Zorg om Boer en Tuinder, een organisatie die genomineerd is voor Appeltjes van Oranje.
 1. Studenten willen meer te zeggen hebben over coronaregels
  Play

  Studenten willen meer te zeggen hebben over coronare­gels

 2. Bouwvakkers onwel door ongeluk op zandafgraving Spijk
  Play

  Bouwvak­kers onwel door ongeluk op zandafgra­ving Spijk

Maasland