Ter illustratie.
Volledig scherm
PREMIUM
Ter illustratie. © GPD

Nijmeegse (57) en zoon (38) uit Overasselt ontkennen koperdiefstal in Beugen

DEN BOSCH/BEUGEN - Een 57-jarige Nijmeegse ontkent fel dat ze met haar 37-jarige zoon uit Overasselt koper stal bij het leegstaande tuincentrum Overvecht in Beugen. ,,Ik vond dat metaal langs de rand van de weg”, zei de vrouw woensdagmiddag tegen het Gerechtshof in Den Bosch. 

2 reacties

 • Willem Zuidersteen

  3 weken geleden
  @M vd Boom, wat een onzin reactie zeg. Energie armoede door de stijgende gasprijs is echt nog niet aan de hand. Alle berichten daaromtrent gaan over een toekomstige situatie zonder ingrijpen en er is al een belastingkorting aangekondigd. Verder is een gebrek aan opleiding geen reden om de hele dag thuis en binnen te zitten. Ga eens in de horeca kijken, daar worden massa’s mensen gezocht.
 • M v.d. Boom

  3 weken geleden
  tja je moet wat als je valt onder de energie-armoede grens. Op je 19de al moeder, dus nooit een opleiding gehad, dan zit je de hele dag thuis (verwarming aan) een gasprijs die exponentieel omhoog schiet, enz.enz.
 1. Die QR-code is een splijtzwam in politiek Land van Cuijk
  PREMIUM
  17

  Die QR-code is een splijtzwam in politiek Land van Cuijk

  CUIJK - Wel of geen controle op de QR-code vanavond bij de politieke bijeenkomst in de schouwburg in Cuijk? Die vraag is een splijtzwam binnen de politiek. Besloten is dat een QR-code, die aangeeft of mensen gevaccineerd zijn, een negatieve Test voor Toegang hebben of de ziekte corona hebben doorgemaakt, niet nodig is. Dat om de bezwaarmakers tegen het gebruik van de code tegemoet te komen. De horeca blijft daarom gesloten. Pas als die opengaat wordt er op de QR-code gecontroleerd.

Maasland